Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum putem transforma resturile alimentare în îngrășământ pentru grădină sau culturi agricole

Your browser doesn't support HTML5 video.

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București sărbătorește anul acesta 170 de ani de la înființare.

Iar de câțiva ani, tradiția este completată de tehnologiile moderne.

Agricultura de precizie și tehnicile ecologice aplicate în cultura plantelor și creșterea animalelor sunt doar câteva domenii studiate de cei care învață acolo.

Deșeurile alimentare pot deveni îngrășământ organic pentru plante, cu ajutorul tehnologiei.

Invitații USAMV au adus un aparat de compostat la emisiunea iLike IT, pentru că unul din programele universității este legat de „zero risipă”.

Astfel, elevii, profesorii și părinții pot învăța să profite de resturile alimentare și să le transforme în îngrășământ, foarte util în culturile agricole și în grădina personală.

Citește și
poluarea aerului
Studiu: Cauza morții premature a milioane de oameni. Provoacă cancere și boli cardiace grave

În campusul Universității de Științe Agronomice din București sunt cultivate astfel inclusiv fructe exotice.

Detalii în video.

CITEȘTE ȘI: Metodele geniale prin care o mamă a trei copii și-a redus facturile de la 1.000 la 340 de lire pe lună în Marea Britanie

Soluția unui britanic pentru a face față facturilor tot mai mari. Stă pe întuneric în casă și nu folosește apa caldă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult