Cum putem transforma resturile alimentare în îngrășământ pentru grădină sau culturi agricole
Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București sărbătorește anul acesta 170 de ani de la înființare.
Iar de câțiva ani, tradiția este completată de tehnologiile moderne.
Agricultura de precizie și tehnicile ecologice aplicate în cultura plantelor și creșterea animalelor sunt doar câteva domenii studiate de cei care învață acolo.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Deșeurile alimentare pot deveni îngrășământ organic pentru plante, cu ajutorul tehnologiei.
Invitații USAMV au adus un aparat de compostat la emisiunea iLike IT, pentru că unul din programele universității este legat de „zero risipă”.
Astfel, elevii, profesorii și părinții pot învăța să profite de resturile alimentare și să le transforme în îngrășământ, foarte util în culturile agricole și în grădina personală.
În campusul Universității de Științe Agronomice din București sunt cultivate astfel inclusiv fructe exotice.
Detalii în video.
Sursa: StirilePROTV
Etichete: mancare, ingrasamant, resturi alimentare,
Dată publicare:
16-06-2022 10:14