Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Piețele europene se pregătesc pentru o deschidere în creștere, pe măsură ce acțiunile din SUA și Asia-Pacific își revin

Piețele europene erau pregătite să crească la deschiderea de vineri, încercând să depășească volatilitatea recentă și să urmeze creșterea acțiunilor din SUA și Asia-Pacific, scrie CNBC.

FTSE 100 din Marea Britanie urma să se deschidă cu 15 puncte mai sus, la 8.159, potrivit IG, în timp ce CAC 40 din Franța urma să adauge 12 puncte, ajungând la 7.264, iar DAX-ul german urma să adauge 26 de puncte, la 17.696. MIB-ul italian urma să câștige 66 de puncte și să urce la 31.993.

Piețele globale au fost volatile, încercând să depășească prăbușirea de luni.

Stoxx 600 a închis ușor peste nivelul de echilibru joi, după ce a tranzacționat pe teritoriu negativ pe parcursul sesiunii.

Piețele americane au câștigat teren, iar S&P 500 a înregistrat cea mai bună zi din noiembrie 2022, joi, după ce noile date privind piața muncii au redus îngrijorările cu privire la starea celei mai mari economii din lume.

Această revenire a venit la doar câteva zile după ce indicele a înregistrat cea mai mare scădere zilnică din septembrie 2022, luni.

Contractele futures americane au fost ușor în creștere vineri dimineața, iar piețele din Asia-Pacific au urmat creșterea de pe Wall Street vineri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult