Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un gol al lui Cristiano Ronaldo i-a creat probleme acasă lui Florinel Coman. Dezvăluirile starului de la FCSB | VIDEO

Aflat în cantonamentul echipei naționale de fotbal a României, care se pregătește pentru ultimele meciuri amicale pe care le va disputa înainte de EURO 2024, Florinel Coman, 26 de ani, a făcut câteva dezvăluri din copilăria sa.

Starul de la FCSB a povestit, în cadrul unui interviu publicat pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, cum un gol marcat de Cristiano Ronaldo, din lovitură liberă, i-a creat probleme acasă.

Coman a vrut să reproducă execuția lui CR7, însă încercarea s-a terminat dezastruos. Fotbalistul a spart geamul casei, iar bunicul său s-a enervat cumplit.

"Am venit de la școală și, când am intrat pe poartă, era mingea pe mijlocul curții. Fusese meci înainte, cu o seară. Cristiano a marcat gol din lovitură liberă. Când am văzut mingea, am lovit-o și s-a dus direct în geam. A început bunicul meu să urle pe acolo.

Făceam multe. Săream gardul să furăm cireșe. Odată ne-a prins un vecin și s-a terminat mai urât", a dezvăluit Florinel Coman.

Citește și
nationala romaniei
Lotul lărgit al naționalei României pentru EURO 2024, anunțat. Surprizele pregătite de Edi Iordănescu

Stadionul "Steaua", gazda ultimelor amicale înainte de EURO 2024

Înainte de EURO 2024, naționala României va disputa două meciuri amicale. Partida România - Bulgaria este programată pe data de pe 4 iunie de la ora 21:30.

Meciul România - Liechtenstein va avea loc pe 7 iunie, de la ora 21:00.

Ambele partide se vor disputa pe stadionul "Steaua".

Programul României la EURO 2024

La EURO 2024, echipa națională de fotbal a României face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina. Iată programul "tricolorilor" în această fază a competiției:

Luni, 17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina (München, 16:00);

Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Köln, 22:00);

Miercuri, 26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00);

Meciurile de la EURO 2024 vor fi transmise în exclusivitate de PRO TV, PRO Arena și VOYO.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult