Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Cum arată buletinul de vot

Alegeri prezidențiale 2019 turul 2. Potrivit legii, turul 2 de vot din 24 noiembrie are loc în aceleaşi secţii de votare şi circumscripţii electorale şi pe baza aceloraşi liste de alegători de la primul tur.

Alegeri prezidențiale 2019 turul 2. La secţiile de votare din străinătate se votează pe durata a 3 zile, ca şi la primul tur, conform programului care poate fi consultat AICI: programul secțiilor de votare din diaspora.

În ţară au fost organizate 18.748 de secţii de votare, iar lista acestora poate fi consultată aici: Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Totul despre votul din 24 noiembrie.

Alegătorii pot afla la ce secţie de votare sunt arondaţi accesând www.registrulelectoral.ro.

Alegătorii din ţară votează cu un act de identitate valabil, emis de statul român: cartea de identitate; cartea electronică de identitate; cartea de identitate provizorie; buletinul de identitate; paşaportul diplomatic; paşaportul diplomatic electronic; paşaportul de serviciu; paşaportul de serviciu electronic; carnetul de serviciu militar.

Citește și
Ultimele pregătiri pentru votul de duminică
Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Totul despre votul din 24 noiembrie
Alegeri prezidențiale 2019 turul 2. Cine poate solicita urna mobilă

Iată cum arată buletinul de vot:

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă sunt candidații care au rămas în cursa electorală pentru funcția de președinte al României, după primul tur al alegerilor din 10 noiembrie.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult