Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a ucis două femei, apoi și-a convins fiica vitregă, pe care o abuza, să ia vina asupra ei. Ce pedeapsă a primit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Închisoare pe viață! Aceasta este sentința primită de un bărbat care a comis o dublă crimă, acum doi ani, în județul Botoșani. Individul de 54 de ani a ucis două femei, apoi și-a convins fiica vitregă, pe care o abuza sexual, să ia vina asupra ei.

Crimele s-au petrecut în aprilie 2022, în comuna Cristinești din județul Botoșani. Potrivit anchetatorilor, fiica vitregă a bărbatului a mers acasă la cele două victime, o femeie de 54 de ani, și mama acesteia, de 84, să le ajute la treburile din gospodărie. Cea din urmă ar fi acuzat-o pe copilă că i-ar fi furat bani din casă.

Fata, atunci în vârstă de 13 ani, s-a dus apoi la tatăl vitreg și a povestit cele întâmplate iar individul a venit furios în casa femeilor și le-a ucis cu un cuțit. Ca să scape de răspundere, a convins-o să ia vina asupra ei, spunându-i că nu va fi pedepsită, pentru că este minoră. Doar că, în urma probelor strânse și a rezultatelor de la necropsie, procurorii și-au dat seama că, de fapt, bărbatul este cel care a comis dubla crimă.

Tot în urma anchetei s-a aflat și că fetița fusese violată și abuzată sexual de către acesta, timp de un an. Acum, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru omor calificat, viol și agresiune sexuală. Sentința a fost contestată de avocații pe care individul i-a primit din oficiu, iar cazul va fi analizat de Curtea de Apel Suceava.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult