Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șefa DSP Suceava, demisă după ce a dezvăluit că se raporta numărul de teste ca îmbolnăviri

Șefa DSP Suceava a fost schimbată din funcție, la câteva zile după ce a dezvăluit că acest județ are atât de multe cazuri de Covid-19 pentru că raporta numărul de teste efectuate drept număr de îmbolnăviri.

 

Medicul Manuela Trifan a primit marți de la conducerea Ministerului Sănătății decizia de încetare a mandatului interimar pe care îl avea la DSP Suceava, scrie Obiectiv de Suceava.

”Am primit o hârtie din care reiese că de mâine trebuie să mă întorc la Iași. Aștept și ordinul de ministru și mă voi conforma cu mare bucurie”, a declarat medicul Manuela Trifan pentru sursa citată.

 

Despre 736 de cazuri nu se știe de unde provin

 

Presa locală susține că Mariana Trifan și-a atras antipatia Ministerului Sănătății după ce a dezvăluit, săptămâna trecută, că Suceava apare cu atât de multe cazuri de Covid-19 întrucât, la începutul crizei, raporta numărul de teste efectuate ca cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Suceava este principalul focar de coronavirus din România, cu peste 3.300 de cazuri și 190 de decese.

Citește și
avi schiffmann
Un adolescent din SUA a refuzat 8 milioane de dolari. Ce site a creat despre coronavirus

Cu toate acestea, Trifan preciza săptămâna trecută că despre 736 de cazuri de îmbolnăvire nu există nicio informație de unde ar proveni.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult