Un adolescent din SUA a refuzat 8 milioane de dolari. Ce site a creat despre coronavirus

19-05-2020 20:24


avi schiffmann

Un adolescent a refuzat 8 milioane de dolari pentru site-ul său prin care pot fi urmărite cazurile de Covid-19.

”Nu vreau să profit”, a spus Avi Schiffmann, tânărul de 17 ani care a creat unul dintre site-urile despre coronavirus cu cel mai mare trafic din lume, scrie huffingtonpost.it.

El a respins toate ofertele, incusiv pe cele în care i se cerea să vândă spațiu publicitar. ”Am doar 17 ani, nu am nevoie de 8 milioane de dolari. Nu vreau să devin un speculant, am alte planuri de viitor”, a explicat puștiul american din Washington.

”Zeci de mii de oameni mi-au transmis că sunt idiot să refuz 8 milioane de dolari”, a scris Avi într-un mesaj pe twitter.

Peste 700 de milioane de utilizatori unici

 

Site-ul are peste 30 de milioane de vizite pe zi și a adunat în total, din momentul lansării, peste 700 de milioane de utilizatori unici.

Avi spune că a renunțat chiar și la un loc de muncă la Microsoft pentru a lucra la site-ul său pe care sunt prezentate date în timp real despre coronavirus.

Astăzi, el a primit chiar și un premiu pentru inițiativa sa.

”Era greu să găsesc informații”

 

”Am început proiectul când erau mai puțin de 1.000 de cazuri și erau toate în zona Wuhan din China. Era foarte greu să găsesc informații”, a spus Avi și într-un interviu video publicat de CGTN Europe. El se bazează pe donații pentru a-și putea derula activitatea.

Sursa: M.I.

VIDEO PROTVPLUS.RO