Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițist din Vaslui aflat în misiune cu mașina Poliției, amendat și lăsat fără permis. Cum a fost posibil

Un polițist din Vaslui aflat în misiune cu mașina Poliției a fost amendat și lăsat fără permis de un coleg de la Rutieră pentru că a depășit viteza legală fără a avea semnalele luminoase și acustice pornite.

Incidentul a avut loc sâmbătă, când polițistul transfera un deținut cu duba Poliției din arestul IPJ Vaslui la Judecătoria Bârlad, scrie Vremea Nouă.

În localitatea Costești a fost însă tras pe dreapta de către un coleg de la Rutieră, pe motiv că a depășit viteza regulamentară și a depășit o altă mașină pe linie continuă.

Omul legii a fost pus să se legitimize, să prezinte documentele mașinii de Poliție și să sufle în fiolă, sub privirile amuzate ale șoferilor din trafic. Până și deținutul pe care îl transporta a început să facă glume pe seama sa, spunându-i că ”și-a găsit nașul”.

 

Citește și
politie malaezia
Poliţiştii din Malaezia care refuză să se vaccineze anti-COVID-19 „vor fi nevoiţi să plece din poliţie"
Certat și de judecător pentru că a întârziat

 

Mai mult, nefericitul polițist a fost și certat de judecătorul din Bârlad pentru că a întârzit mai bine de jumătate de oră aducerea deținutului la proces.

Totul a pornit de la faptul că omul legii nu a pornit semnalele luminoase și acustice ale mașinii de Poliție cu care se afla în misiune, și-a motivat gestul agentul de la Rutieră, care i-a suspendat colegului său permisul pentru 30 de zile, după ce i-a aplicat și o amendă.

Incidentul a fost confirmat și IPJ Vaslui. „Șoferul, polițist în cadrul IPJ Vaslui, care conducea o autospecială, a fost sancționat contravențional și complementar s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce vehicule pentru o perioadă de 30 de zile. Autospeciala era în misiune, dar nu se deplasa în regim prioritar, în sensul că nu avea semnalele luminoase și acustice puse în funcțiune”, a declarat Bogdan Gheorghiță, responsabilul IPJ Vaslui în relația cu mass-media.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult