Arestat după ce a sărit cu satârul la polițiști. A mai fost condamnat pentru că a vrut să omoare cu toporul un polițist

Dată publicare: 14-03-2021 12:43
Dată actualizare: 14-03-2021 12:49


Un bărbat din Mureș a sărit la propria mamă cu toporul. Ce s-a întâmplat

Un bărbat din Vaslui a fost arestat pentru ultraj după ce a sărit cu satârul la un echipaj de poliție și le-a lovit mașina cu o cărămidă. În 2018, același individ a fost condamnat pentru că a vrut să omoare cu toporul un polițist.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din localitatea vasluiană Negrești a fost arestat pe 10 martie pentru ultraj și distrugere, după ce a amenințat cu satârul un echipaj de poliție și a aruncat cu o cărămidă după mașina acestuia, lovind portiera, scrie Vremea Nouă.

În 2018, bărbatul a fost condamnat tot pentru ultraj, după ce a vrut să omoare cu toporul un polițist, care a fost nevoit să facă uz de armă pentru a scăpa cu viață.

“Prin ordonanța procurorului din data de 09.03.2021, s-a dispus începerea urmăririi penale privind săvârșirea infracțiunilor de ultraj și distrugere, constând în aceea că, în data de 09.03.2021, în jurul orei 12:40, în timp ce doi lucrători de poliție din cadrul IPJ Vaslui se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza orașului Negrești, o persoană de sex masculin le-a adresat amenințări cu moartea, având un satâr în mână, după care a aruncat cu o cărămidă în autospeciala MAI, avariind portiera dreapta spate. În data de 09.03.2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus reținerea suspectului, pe o durată de 24 ore, iar în data de 10.03.2021, prin ordonanță, a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului, cu privire la săvârșirea a două infractiuni de ultraj și distrugere. În data de 10.03.2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui a prezentat pe inculpatul aflat în stare de reținere, în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Vaslui, împreună cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive față de acesta, pe o durată de 30 zile”, se arată în actul de acuzare.

În 2018, bărbatul a fost condamnat de magistrații vasluieni la un 1 an și 4 luni de închisoare pentru ultraj. Individul a încercat în august 2017 să omoare cu toporul un polițist, care a fost nevoit să tragă două focuri de avertisment cu pistolul, apoi să-l împuște pe agresor în picior pentru a scăpa cu viață.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO