Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără din Baia Mare s-a aruncat de la balcon după o ceartă cu prietenele

O tânără de 18 ani din Baia Mare a supraviețuit ca prin minune, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc.

Din primele informații, se pare că tragedia s-a petrecut după ce adolescenta ar fi avut o ceartă mai aprinsă cu prietenele sale, alături de care locuia cu chirie. Fata se află în stare gravă la spital iar între timp anchetatorii încearcă să afle cum s-a produs mai exact accidentul.

Tânăra de 18 ani locuia de câteva luni cu chirie într-un apartament din Baia Mare alături de alte două prietene. Se pare că marți seară s-a iscat o ceartă mai aprinsă, iar colegele ei ar fi ieşit din locuinţă. La câteva minute după ce a rămas singură, s-a produs şi accidentul şocant - s-a aruncat de la etaj.

Bărbat: „Ceva fata ce locuia aici sus, la etajul 8, nu locuia singură, cu alte două-trei fete. Au zis că a închis uşa cu cheia şi s-a aruncat de pe balcon."

„Am auzit o bubuitură, a picat de la etajul 8 şi a picat acolo jos" a spus altcineva.

Citește și
sinucisa
O femeie din Cluj s-ar fi aruncat de la etaj în timp ce în locuinţa ei se afla şi un echipaj SMURD

Vecină: „Eram în casă, fetele erau acolo, cele două prietene şi au zis că erau la magazin, când s-a aruncat şi după au schimbat, şi au zis că erau în casă şi că fata care s-a aruncat a închis balconul şi după s-a aruncat."

Căzătura a fost amortizată de acoperişul unui magazin, aflat la parterul blocului. În urma impactului fata a supravieţuit, însă a fost transportată la spital în stare gravă.”

„Nu ştiu dacă nu e fata care a mai avut ceva tentative de suicid…" a spus un alt vecin.

Poliţiştii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult