Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O educatoare a murit brusc, la o grădiniță din Buzău

O educatoare a murit la o grădiniță din Buzău, după ce ar fi suferit un accident vascular. Cadrul didactic suferea de o boală cronică, dar continua să vină la grădiniță, pentru a fi alături de copii.

O educatoare în vârstă de 46 de ani a murit vineri dimineață, la grădinița din comuna buzoiană Ghergheasa, potrivit Reporter Buzoian.

Femeia suferea de o boală cronică și ar fi suferit un accident vascular cerebral, iar colegii și apropiații săi sunt acum în stare de șoc.

Era educatoare la grădinița din Ghergheasa de mai bine de douăzeci de ani. Cadru didactic devotat, iubea enorm copiii și nu accepta să stea departe de ei, deși de ani de zile ducea pe picioare o afecțiune cronică a rinichilor.

Femeia urma regulat ședințe de dializă, după care se întorcea în fața copiilor pozitivă și zâmbitoare, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și
fauda
Un membru al echipei de filmare a dramei „Fauda” a murit în Gaza

Vineri, însă, cu puțin timp înainte ca preșcolarii să ajungă la grădiniță, educatoarei i s-a făcut rău. Femeia de serviciu a ajutat-o să iasă din sala de clasă, însă afară s-a prăbușit.

Echipajul medical nu a putut decât să constate decesul

Colegii au chemat salvarea, dar echipajului medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul. Având în vedere istoricul de afecțiuni, medicii au decis ca trupul neînsuflețit să nu mai fie transferat la morga SML.

”Colectivul Școlii Ghergheasa regretă enorm trecerea în neființă a doamnei Vâlcu Maria Mirela, cadru didactic titular, om cu o experiență desebită în învățământ, devotată copiilor și meseriei, prieten adevărat și om de bază al școlii”, a transmis prof. Claudia Burlacu, directoarea Școlii Gimnaziale Ghergheasa.

Maria Mirela Vâlcu era căsătorită și avea o fiică în vârstă de 21 de ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult