Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care omul de afaceri Jean Sasu a fost înjunghiat pe stradă, în fața cafenelei sale. Ce au surprins camerele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Unul dintre patronii cunoscutului lanț de cafenele și cluburi Nuba a fost înjunghiat pe stradă, apoi atacatorul a dispărut. S-a întâmplat în cartierul Dorobanți, o zonă selectă a Capitalei. Momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

Omul de afaceri Jean Sasu a fost transportat, de urgență, la Spitalul Floreasca. Medicii l-au dus direct în sala de operație.

Acesta este momentul premergător atacului. Camerele de supraveghere îl surprind pe Jean Sasu, unul dintre patronii cafenelei, în timp ce iese din local împreună cu o femeie. Aflat în spatele lui, suspectul principal scoate din buzunar o armă albă și îl atacă pe omul de afaceri. Îi aplică două lovituri, după care fuge. O altă cameră a surprins și asta. Totul a durat doar câteva secunde, spun angajații cafenelei.

Patronii cred că e vorba de un atac premeditat, întrucât susțin că l-au văzut pe suspect și în zilele trecute urmărindu-i și făcându-le poze pe ascuns. Până înainte de atac, suspectul a stat la o masă din cafenea. Polițiștii au ridicat mai multe probe, inclusiv amprentele lăsate pe un pahar din care a băut.

Imaginile camerelor de supraveghere au fost ridicate și de anchetatori, care au transmis deja semnalmentele suspectului către toate echipajele de poliție din București. Ultima dată a fost văzut alergând în direcția Televiziunii Române. Dacă îl vedeți, sunați la 112 și nu actionați, întrucât vorbim de un individ periculos. Suspectul ar fi fost identificat de angajații terasei pe camerele de supraveghere ale localului. Aceștia spun că individul ar fi venit acolo în mai multe zile și au trimis imaginile poliției. 

În vârstă de 35 de ani, Jean Sasu a absolvit Facultatea de Drept și a lucrat în două bănci. Inițial a fost casier, după care a urcat în ierarhie până a ajuns director de sucursală. La un moment dat, a povestit că i-a plăcut viața de noapte, așa a decis să își facă o afacere. După o primă investiție nereușită, în 2015 și-a găsit asociații potriviți și împreună cu ei a fondat Nuba. Acum au sute de angajați în cele 12 restaurante, terase și cafenele din București și Mamaia, unde în sezon încasările sunt uriașe.

Acesta este primul incident public în care Jean Sasu a fost implicat până acum. Deocamdată, nimeni nu știe dacă a fost vorba despre o răzbunare sau dacă a fost un atac la comandă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult