Modifica setarile cookie
Toate categoriile

La un pas de o tragedie de proporții. O locomotivă a deraiat într-un cartier din Arad

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident periculos joi, la Arad. O locomotivă privată a deraiat într-un cartier din oraş.

O intersecţie a fost blocată complet după accident, iar traficul a fost deviat pe alt traseu. Nimeni nu a fost rănit, însă localnicii spun că în zonă oricând se poate petrece un incident grav, mai ales că liniile de cale ferată sunt foarte aproape de case.

Locomotiva, aparţinând unei firme private, se retrăgea în depozit, pe o linie secundară, care trece printr-un cartier de case al Aradului. Din cauza stratului de gheaţă de pe calea ferată, a sărit de pe sine şi a blocat o intersecţie.

Martor: ”Circula cu linia înzăpezită, deci practic mecanicul nici nu vede linia. Nu este prima oară, linia nu este îngrijită, că-i iarnă, că-i vară, deloc. Aşa ceva este inadmisibil, la doi metri de casele oamenilor. Noi nu avem niciodată o siguranţă."

Cei care locuiesc în zonă spun că pericol există tot timpul, pentru că liniile sunt foarte aproape de case.

Citește și
tren Barcelona
Accident feroviar lângă Barcelona. Un mort și 50 răniți, după ce un tren a deraiat

Localnic:  "Acum a derapat aici şi tremură casele mai rău ca în război. Nu mai pot trece maşinile că-i blocat drumul. Și ziua, noaptea, umblă încontinu. Nu poate să doarmă lumea, că se zguduie mai rău ca războiul."

Localnic: "Este foarte periculos. De ce: putea să prindă câteva maşini, să fie un accident grav, dar pericolul era că putea să ia şi câteva case la rând. Uitaţi în stânga aici sunt foarte aproape de locomotivă şi atunci mureau familii întregi acolo."

Mecanicul locomotivei nu consumase alcool.

O anchetă a fost deschisă de poliţişti. Locomotiva a fost mutată de acolo după aproximativ două ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult