Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festivalul de film de la Veneția. Mădălina Ghenea, alături de superstaruri de la Hollywood

Your browser doesn't support HTML5 video.

După o primă seară cu parfum franțuzesc, Festivalul de film de la Veneţia și-a deschis larg porțile joi seară pentru superstarurile de peste Ocean.

Scarlett Johansson, Adam Driver și Brad Pitt au stârnit ovații îndelungi pe covorul roșu, înaintea proiecțiilor oficiale.

Zecile de fotoreporteri şi-au făcut încălzirea, joi seară, cu piruetele graţioase făcute de fotomodelul israelian Bar Rafaeli, însărcinată cu al treilea copil, şi românca Madalina Ghenea.

Atmosfera a devenit incandescentă odată cu sosirea actorului Brad Pitt, venit să-şi promoveze filmul Ad Astra.

Amabil şi răbdător cu fanii, Pitt a petrecut un sfert de oră dând autografe şi făcând selfie-uri, timp în care aclamaţiile n-au contenit.

Citește și
Andie MacDowell
Andie MacDowell, la 60 de ani, apariție răvăşitoare la Festivalul de film de la Berlin

"Ad astra" este o odisee spaţială ţesută în jurul unei poveşti intime, despre relaţia tată-fiu. Ambii astronauţi, cei doi se întâlnesc în spaţiu, cu misiunea de a salva omenirea de o catastrofă şi, totodată, pentru a-şi rezolva propriile neînţelegeri.

Pe de altă parte, în pelicula "Marriage Story" a lui Noah Baumbach sunt disecate căsătoria şi mai ales divorţul.

Scarlett Johansson, actriță: „Atunci când m-am întâlnit cu Noah,  eu treceam printr-un divorţ şi nu ştiam de ce ne întâlnim, dar a fost un fel.”

Noah Baumbach, regizor: „Şi nici eu nu ştiam prin ce treci.”

Scarlett Johansson, actriță: „Și nici el nu ştia că trec printr-un divorţ. Astfel, când a venit la mine să vorbim despre film, am descoperit subiectul.”

De la proiecţia de gală de la Veneţia, n-au lipsit vedetele filmului: Adam Driver, Laura Dern şi, fireşte, Scarlett Johanson, de o frumuseţe electrizantă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult