Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Comisia Europeană analizează discursul lui Putin: Ce spune, de fapt. Traducere din Limba Kremlinului. GALERIE FOTO

Reprezentanța Comisiei Europene din România a analizat discursul de miercuri al lui Vladimir Putin și a făcut o comparație între ce a spus el și cea ce s-a întâmplat.

Astfel, Comisia Europeană din România a publicat pe pagina de Facebook mai multe cartoane cu aceste comparații. Iată despre ce este vorba.

Ce a spus Putin: “Am făcut totul, totul pentru a rezolva conflictul într-un mod paşnic."

Mesajul Comisiei Europene: „Rusia s-a prefăcut că negociază ca să câştige timp pentru pregătiri: a început să îşi consolideze capacitățile militare, și-a intensificat acțiunile coercitive şi de intimidare, a respins discuțiile și s-a folosit de ultimatumuri.”

Ce a spus Putin: „SUA și NATO au pregătit regimul de la Kiev pentru un mare război."

Citește și
Putin, păzit pe stadion de un sistem de rachete antiaeriene Pantsir. Moscoviții se tem să nu ajungă războiul la ei
Putin, păzit pe stadion de un sistem de rachete antiaeriene Pantsir. Moscoviții se tem să nu ajungă războiul la ei

Mesajul Comisiei Europene: “Rusia a declanşat un război complet nejustificat şi ilegal împotriva unei țări democratice şi suverane, subestimând curajul şi reziliența Ucrainei, precum şi amploarea sprijinului oferit.”

Ce a spus Putin: ,,Occidentul a făcut ca Ucraina să fie antirusă încă din secolul al XIX-lea."

Mesajul Comisiei Europene: “Rusia falsifică istoria pentru a justifica încălcarea Cartei ONU, a obligațiilor lor interne şi a suveranităţii altor țări, precum şi pentru a justifica represiunea și agresiunea regimului de la Kremlin.”

Ce a spus Putin: ,,Nu ne aflăm în război cu poporul ucrainean"

Concluzia Comisiei Europene: “Rusia atacă în mod deliberat civili şi infrastructura civilă din Ucraina.”

Ce a spus Putin: ,,Ne amintim de încercările Kievului de a obţine arme nucleare. S-a vorbit în mod public despre acest subiect."

Mesajul Comisiei Europene: “Rusia inventează această informație și o promovează pentru nu-și asuma vina, tentativele de a induce teama și şantajul.”

Ce a spus Putin: „Adevărul este de partea noastră.”

Mesajul Comisiei Europene: "Rusia a eliminat vocile critice şi independente şi a umplut manualele școlare și mass-media cu minciuni şi revizionism pentru a îndoctrina pe toată lumea."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult