Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătaie între invitaţi la două botezuri organizate într-un restaurant din Râmnicu-Sărat

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de Poliţie, după ce s-au bătut într-un restaurant din municipiul Râmnicu-Sărat, unde aveau loc două botezuri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, şase persoane care participau la petreceri diferite în incinta aceluiaşi restaurant s-au luat la ceartă, conflictul degenerând la scurt timp în bătaie.

"În noaptea de 15/16 iulie a.c., în jurul orei 02.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, într-o societate comercială din municipiul Râmnicu Sărat, a avut loc un conflict între mai multe persoane. Din primele investigaţii, a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de băuturi alcoolice, protagoniştii fiind 6 râmniceni, cu vârste cuprinse între 28 şi 55 de ani. În urma conflictului, au fost distruse mai multe obiecte de mobilier din curtea agentului economic unde a avut loc altercaţia", informează IPJ Buzău, conform Agerpres.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare. Patru dintre cei şase bărbaţi implicaţi în conflict, cu vârstele cuprinse între 28 şi 55 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult