Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs tragedia în care o familie cu doi copii a murit în mașina strivită, pe DN2

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident teribil pe o șosea din județul Suceava.

Părinții și doi copii, de 8 și 10 ani, precum și un șofer care le tracta mașina pe o platformă, au murit după ce, potrivit polițiștilor, șoferul unei betoniere a adormit la volan și i-a spulberat, pe contrasens.

La locul tragediei, peste tot sunt împrăștiate resturi din mașina în care se aflau cele cinci persoane: familia cu doi copii și șoferul vehicului cu platformă care le tracta autoturismul defect.

Bietii oameni, inclusiv cei doi copii de 8 și 10 ani, au fost găsiți de echipajele medicale blocați în mașina distrusă. Niciunul nu a supraviețuit. Potrivit primelor date din anchetă, șoferul ucrainean al camionului de mare tonaj a adormit la volan, a intrat pe contrasens și i-a lovit frontal.

Victimele se intorceau din concediu de pe litoral și mergeau spre casă, în comuna Volovăț. Pentru că li s-a stricat mașina la Buzău, au închiriat de acolo un vehicul cu platformă. Mai aveau doar 70 de kilometri până la destinație.

Rebeca Colibaba, mama femeii moarte: „Ceasul rău i-a pornit. Eu am avut așa o presimțire să nu meargă. Dar ei au vrut să meargă copiii să facă aerosoli.”

Politistii au deschis un dosar penal, deocamdată in rem, pentru ucidere din culpă. Cel mai probabil, șoferul ucrainean va fi pus sub acuzare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult