Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din județul Bacău a ucis câinele unei vecine pentru a se răzbuna. Ce pedeapsă riscă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 37 de ani din județul Bacău a ajuns în arest, după ce a omorât câinele unei vecine.

Animalul era legat, iar suspectul a intrat în grădina oamenilor și l-a ucis cu cruzime, ca să se răzbune. Anterior, se certase cu o rudă a femeii. Individul a fost reținut și poate ajunge în pușcărie pentru trei ani.

Proprietara, femeie trecută de 70 de ani, locuiește singură. Femeia spune că se simțea în siguranță în casa ei, doar pentru că avea nădejde în câinele care îi păzea gospodăria. Totul până când, în miez de noapte, l-a văzut pe vecin cum a intrat în curtea ei și l-a ucis.

Proprietara câinelui: ”A venit noaptea, că nu ne culcasem încă. Pe la 12 a venit și a omorât câinele. Avea cușcă. Eu am fugit și am strigat la ginere.”

Fapta crudă s-a petrecut astă-vară. Proprietara a anunțat atunci Poliția și așa a pornit ancheta. Sătenii spun că agresorul este un om violent.

Citește și
caine presa canario
Un copil de trei ani a murit după ce a fost mușcat de cap de câinele familiei, în Mangalia

Localnică: ”Nu e bine să omori câinele. Dar ce a avut cu câinele? Face numai rele.”

Joi, individul a ajuns în arest.

Cătălina Păduraru, IPJ Bacău: ”Polițiștii au depistat și identificat un bărbat de 37 de ani bănuit de comiterea infracțiunii de ucidere fără drept a unui animal. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și urmează a fi prezentat unității de parchet.”

Dacă va fi găsit vinovat de uciderea câinelui, suspectul riscă să ajungă la închisoare pentru trei ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult