Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a murit strivit de acoperişul unei construcţii care s-a prăbușit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârşit dramatic pentru un bărbat din Botoşani. Acoperişul unei construcţii din lemn s-a prăbuşit peste un gard metalic, iar omul, care făcea curăţenie acolo, a fost prins la mijloc şi n-a mai avut scăpare.

Pompierii şi medicii au fost chemaţi de urgenţă, dar victima nu mai respira. Tragedia s-a petrecut în centrul oraşului, pe un teren privat, unde se afla o baracă din lemn.

Proprietarul îl plătise pe bărbatul de 60 de ani pentru a face curăţenie, iar după câteva ore l-a găsit fără suflare, prins între acoperişul construcţiei, care se prăbuşise, şi un gard metalic. Ca să-l poată scoate de sub dărâmături, omul a sunat la pompieri, după ajutor.

Mihai Bogdan, ISU Botoşani: "Am fost solicitaţi pentru descarcerarea unei persoane, surprins între un gard metalic şi o structură din lemn. Ne-am deplasat cu un echipaj de descarcerare."

În acelaşi timp, la fața locului, a ajuns şi un echipaj de la ambulanţă.

Citește și
vaslui, politie, impuscat,
Un tânăr, fără permis, a fost împușcat în cap de un polițist. Cum s-a petrecut tragedia

Andreea Starica, Ambulanța Botoşani: "Un pacient de 60 de ani, găsit decedat prin asfixie mecanică. Mai avea şi un traumatism, cu fractură la nivelul coloanei cervicale."

Cazul a fost preluat de poliţişti.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult