Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 15 ani din Vaslui a fost găsit mort de o vecină în curtea casei. Adolescentul mai fusese văzut de câteva zile

Un adolescent în vârstă de 15 ani, care nu mai fusese văzut de câteva zile, a fost găsit spânzurat în curtea locuinţei sale din comuna Bogdăneşti, județul Vaslui. Descoperirea a fost făcută de o vecină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, părinţii minorului credeau că fiul lor se află în vizită la un prieten sau la rude şi nu au sesizat dispariţia acestuia. „La data de 18 august, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Banca, din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad, au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie din comuna Bogdăneşti, despre faptul că vecinul său, în vârstă de 15 ani, a fost găsit decedat, spânzurat, în curtea locuinţei familiei acestuia. Crezând că este în vizită la un prieten sau la alte rude la care obişnuia să mai meargă, părinţii minorului nu au sesizat autorităţile privind dispariţia acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Oana Şopu. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării expertizei de specialitate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult