Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un om de afaceri a ucis un tânăr pe trecerea de pietoni, în Cluj

Momentul în care un om de afaceri a lovit mortal cu mașina un bărbat de 33 de ani, aflat pe o trecere de pietoni, în Cluj, a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani se afla marți pe trecerea de pietoni, dar nu s-a mai putut feri din calea autoturismului. Potrivit primelor informaţii, şoferul a ieşit în grabă dintr-o parcare şi a virat la stânga, deşi în zona este linie continuă, și nu a mai putut evita impactul.

Victima a fost lovită în plin şi a rămas captivă sub maşină. Salvatorii, chemaţi de urgenţă, au folosit pernele de înaltă presiune pentru a ridica vehiculul.

”A cedat prioritate unui camion și unor autoturisme. Din imagini se vede cum roțile erau întoarse spre stânga, șoferul având de la bun început intenția de a trece linia continuă și de a scurta drumul. După ce a trecut un autoturism de culoare cărămizie, șoferul Jaguarului a mai stat 2 secunde și a țâșnit în stânga, tăind în diagonală trecerea de pietoni care se afla la doi metri distanță. Pe trecerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV - ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu are nicio scuză, pentru că cei doi bărbați de pe trecerea de pietoni se aflau la 2 metri de el”, a precizat un anchetator, citat de stiridecluj.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Tânărul accidental mortal provenea din Sighetul Marmației, dar lucra în Cluj-Napoca la o multinațională, relatează presa locală. Acesta locuia cu familia în Florești și avea un băiat în vârstă de câteva luni.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult