Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă de 15 ani a băgat cadavrul bebelușului său într-o pungă de plastic, apoi l-a dat dispărut. Ce a dezvăluit autopsia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant în Dolj! O mamă adolescentă a ascuns trupul fără viață al pruncului său, care avea doar 7 luni, într-un tufiş, apoi l-a declarat dispărut. Bebeluşul murise din cauza unei boli netratate. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Tânăra mamă - în vârstă de 15 ani - locuia doar cu socrii, pentru că tatăl copilului este plecat în străinătate.

Când a văzut că băiatul nu mai respiră, l-a pus într-o pungă de plastic şi l-a ascuns într-un tufiş din apropierea casei. Apoi şi-a anunţat rudele că bebelușul a dispărut. Socrii au anunţat imediat poliţia.

La faţa locului au venit criminalişti, care au început căutările şi după câteva ore, au găsit cadavrul. Necropsia a arătat că pruncul a murit din cauza unei pneumonii netratate.

Iar la audieri, mama a spus că ar fi hotărât să scape de cadavrul copilului de teamă să nu fie acuzată că a fi murit din cauza ei. Poliţiştii au întocmit un dosar penal, pentru ucidere din culpă.

Citește și
gunoi
Șocul unui bărbat care a găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un tomberon: „Arăta ca o păpuşă”. Poliția o caută pe mamă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult