Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătaie cu bâte, furci şi cuţite într-o comună din Brăila. "Au venit prin spate, mi-au dat cu spray”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Adevărate lupte de stradă s-au dat într-o comună din judeţul Brăila, între două găşti de tineri. Băuţi bine, după câteva vorbe grele, au pus mâna pe bâte, furci şi cuţite pentru a-şi regla conturile.

Localnicii vorbesc despre o grupare care ar fi băgat spaima în oamenii din comună Galbenu, judeţul Brăila. Poliţiştii i-au identificat pe cei implicaţi în scandal şi au deschis un dosar penal.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum mai mulţi tineri se întâlnesc într-o intersecţie. Dintr-o căruţă în care se afla şi o femeie, care îi ajută, încep să descarce furci şi bâte. Înarmaţi, se îndreaptă către rivalii aflaţi pe stradă din faţă.

Cristian Chiriţă, unul dintre tinerii implicaţi: "Au venit prin spate, mi-au dat cu spray. Pe urmă au venit, se vede pe filmări, au venit toţi cu furcoaie, cu cuţite. Ei au cam terorizat satul, aici, că au mai bătut şi pe alt cetăţean şi pe altul şi pe altul şi tot aşa."

În urma bătăii generale, un bărbat cade inconştient pe asfalt şi nu se ridica decât câteva minute mai târziu, ajutat de un prieten.

Citește și
Un bărbat din Botoșani și-a omorât iubita și s-a lăudat 2 zile cu asta, fără să-l creadă nimeni. A dormit lângă cadavru
Un bărbat din Botoșani și-a omorât iubita și s-a lăudat 2 zile cu asta, fără să-l creadă nimeni. A dormit lângă cadavru

Potrivit poliţiştilor, doi tineri implicaţi în scandal au ajuns la spital.

Totodată, două maşini care erau parcate pe marginea drumului au fost vandalizate de tinerii care s-au bătut.

Dosarul penal pentru loviri sau alte violente şi distrugere este acum pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult