Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accidentul în care a murit un jandarm, surprins de camerele de supraveghere. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un jandarm din județul Buzău a murit luni seară într-un accident pe care chiar el l-a provocat. Mașina sa a fost strivită între un TIR și o cisternă cu motorină, după ce a ratat o depășire

Tragedia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional. În accident, a fost implicată însă şi o auto-cisternă, iar autoturismul a fost pur şi simplu făcut bucăţi.

Bărbatul de 37 de ani, şeful postului de jandarmi din Sărata Monteoru, era singur în maşină. Plecase din comună Merei şi se îndrepta către Buzău. După câţiva kilometri însă, pe Drumul Naţional 1B, s-a produs nenorocirea:

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată pe un imobil din zonă. În imagini se observă cum autoturismul condus de jandarm derapează înainte de a intra în coliziune cu autotirul care circula din sens opus.

După impact o autocisternă încărcată cu combustibil frânează, dar nu poate să evite impactul cu atutoturismul condus de jandarm. Maşina este prinsă practic între cei doi mastodonţi.

Citește și
accident
Sfârșit tragic pentru un jandarm aflat în timpul liber. Bărbatul a fost strivit între două mașini

Salvatorii au intervenit rapid şi l-au preluat pe şoferul tirului. Aceasta a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital. Celălalt conducător auto implicat în accident are leziuni minore şi a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Între timp, pompierii au izolat zona. După ce pericolul a fost îndepărtat, maşinile distruse au fost ridicate de pe şosea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult