Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 27 octombrie 2024, cu Neti Sandu. E rost de călătorii și plimbări pentru mai multe zodii

Horoscop 27 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi a recuperărilor. O să ne bucurăm de revederea unor oameni pe care îi putem readuce în viața noastră dacă știm că putem face ceva bun unii pentru alții.

Vibrația zilei este 9 și o să înțelegem o situație în toată complexitatea ei.

Horoscop 27 octombrie 2024 - SCORPION

O apariție surpriză! E cineva care nu putea să vină la întâlnire și totuși se face luntre și punte să vă vedeți, că sunt intenții serioase la mijloc.

Poate vă duceți la o zi de naștere, ori e doar o invitație la masă și o să revedeți niște oameni dragi.

Horoscop 27 octombrie 2024 - SĂGETĂTOR

Aveți chef de plimbare, poate dați o raită pe la rude, pe la prieteni, să căpătați un alt vibe, să aveți o energie cu note proaspete, să vă revigorați.

Poate vă lăsați convinși de copii să vă duceți într-un parc de agrement să faceți mișcare și să vă distrați cu toții.

Horoscop 27 octombrie 2024 - CAPRICORN

Vi se cere să dați un răspuns – dacă să prelungiți sau nu un contract că se dă startul într-o nouă aventură profesională și aveți și voi acolo, porția voastră de succes.

O să vă puteți deplasa cu ușurință și să vă întoarceți până la noapte de la prietenii care vă cheamă la un festin.

Horoscop 27 octombrie 2024 - VĂRSĂTOR

Se reface grupul de altădată și o să reluați niște preocupări care v-or fi adus satisfacții profesionale și sufletești și vă e dor de acele vremuri, vreți să le reeditați.

O să recuperați o relație care se cam răcise și o să vină inima la loc că vă cam atinsese melancolia.

Horoscop 27 octombrie 2024 - PEȘTI

Se poate să vă iasă-n cale cineva care să vă atingă la coarda sensibilă și dacă n-aveți pe nimeni să dați curs unei relații să vedeți ce se întâmplă.

Poate abia acum o să primiți o invitație să plecați în alt oraș, poate în străinătate, chiar și cu treburi de serviciu și stabiliți când.

Horoscop 27 octombrie 2024 - BERBEC

Poate vă dați întâlnire cu rudele, c-o fi ceva de sărbătorit și o să fie o atmosferă plăcută, mai puneți la cale și niște evenimente festive care vor avea loc în curând.

Se poate să vă duceți la o nuntă, sau la alt gen de ceremonie și-o să vă distrați.

Horoscop 27 octombrie 2024 - TAUR

E rost de distracție, dar se poate și la voi acasă, cu niscaiva prieteni prin preajmă și o să petreceți câteva ore bune împreună.

Se poate să ieșiți la o cafea – de afaceri – ca să lămuriți niște aspecte care țin de proiectul la care lucrați.

Horoscop 27 octombrie 2024 - GEMENI

Se poate să dați o fugă într-o stațiune de agrement ca să vă bucurați de peisaje, de aer curat și de fețe noi, să mai uitați de stresul de la serviciu.

Poate lansați voi o invitație la plimbare, la o cafea, numai ca să nu stați acasă, că v-ați fi săturat de rutina zilnică.

Horoscop 27 octombrie 2024 - RAC

E cineva la care țineți și pe care n-ați vrea să-l pierdeți ca să împărțășiți, în continuare bune și rele împreună că faceți echipă, într-adevăr.

Se poate să vă duceți la niște rude care locuiesc prin împrejurimi și o să vă facă bine statul la povești.

Horoscop 27 octombrie 2024 - LEU

O să vă faceți remarcați într-un cerc de prieteni și poate e cineva care-o să vă invite la o plimbare, ca să vă cunoașteți mai bine, că o fi rost de o relație serioasă, te pomeni.

V-o fi rămas inima la cineva cu care nu v-ați fi putut vedea din cine știe ce motive și o să faceți cumva să vă întâlniți.

Horoscop 27 octombrie 2024 - FECIOARĂ

O să-și facă apariția cineva de care nu v-ați putut desprinde emoțional și o să încercați o rearmonizare, că șanse să fiți împreună sunt.

E posibil să faceți o tratație să-i chemați pe niște prieteni pe la voi și să vă faceți planuri pentru niște evenimente comune.

Horoscop 27 octombrie 2024 - BALANȚĂ

Se poate să vină cineva de prin alt oraș și să faceți o plimbare, să vă duceți la un spectacol, să umpleți frumos timpul liber pe care-l aveți la dispoziție.

Se poate să plecați într-o excursie, un du-te vino, numai dacă nu s-au anunțat niște prieteni în vizită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult