Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Taylor Swift a mers pe teren pentru a-şi săruta iubitul, pe Travis Kelce, după ce Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl

Artista Taylor Swift a mers pe teren pentru a-şi îmbrăţişa şi săruta iubitul, pe jucătorul Travis Kelce, după ce Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl, luni dimineaţă, la Las Vegas.

După ce s-a bucurat pentru victoria celor de la Chiefs, Taylor Swift s-a dus pe teren pentru a fi alături de Travis Kelce.

Cei doi s-au îmbrăţişat îndelung şi s-au sărutat sub ochii întregii lumi.

Kansas City Chiefs a învins cu 25-22 echipa San Francisco 49ers, pe Allegiant Stadium, în Las Vegas, şi a câştigat pentru a treia oară Super Bowl în ultimii cinci ani.

Super Bowl-ul este cel mai important eveniment sportiv din America de Nord şi a atras numeroase vedete în tribunele Allegiant Stadium (65.000 de locuri), în frunte cu baschetbalistul LeBron James şi Beyonce.

Spectacolul de la pauza Super Bowl-ului, care se bucură la rândul său anual de o mare audienţă, a fost susţinut de crooner-ul Usher, care a interpretat cele mai cunoscute melodii ale sale, cu o coregrafie impresionantă şi beneficiind în special de complicitatea solistei Alicia Keys.

Citește și
Taylor Swift ameninţă că va da în judecată un student
„O chestiune de viaţă sau de moarte”. Taylor Swift spune că va da în judecată un student care i-a urmărit avionul privat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult