Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mark Zuckerberg, CEO-ul companiei Meta, a fost operat. Ce a pățit miliardarul

Mark Zuckerberg, CEO-ul companiei Meta care operează Facebook și Instagram, a fost operat la genunchi după ce s-a accidentat în timpul unui atrenament de MMA, a anunțat el pe rețelele sociale.   

El a postat mai multe fotografii de pe patul de spital, unul din genunchi fiind imobilizat. În plus, a precizat că operația a fost necesară, scrie The New York Post.

„Sunt recunoscător medicilor și echipei care a avut grijă de mine. Mă antrenam pentru o luptă de MMA la începutul anului viitor, dar acum trebuie amânată”, a scris CEO-ul Meta pe Instagram.

„Încă aștept cu nerăbdare să mă lupt după ce mă voi recupera. Mulțumesc tuturor pentru iubire și susținere".

Mark Zuckerberg a împărtășit, de asemenea, o fotografie în care soția sa, Priscilla Chan, îl șterge pe frunte și îi pune o pereche de diapozitive la piciorul rănit.

Citește și
zuckerberg metaverse
Mark Zuckerberg, primul interviu în Metaverse. Fondatorul Facebook se afla la mii de kilometri depărate de interlocutor

Zuckerberg a început să se antreneze în jiu-jitsu brazilian (BJJ) în urmă cu doar câțiva ani, în timpul pandemiei de coronavirus.

De când a intrat în lumea MMA, Zuckerberg a câștigat medaliile de aur și de argint  la prima sa competiție braziliană de jiu-jitsu la o competiție oficială din SUA, în luna mai.

În vară, Zuckerberg și CEO-ul X, Elon Musk, au vrut să se lupte în ring, dar câteva săptămâni mai târziu însă, Zuckerberg a spus că e „timpul să trecem mai departe”, după ce detaliile despre confruntarea propusă nu au fost stabilite.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult