Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hailey Bieber, noi imagini cu burtica de gravidă. Apariție extravagantă alături de Justin Bieber | GALERIE FOTO

Hailey Bieber și-a afișat cu mândrie burtica de gravidă într-o ținută transparentă, în timpul unei ieșiri cu soțul ei, Justin Bieber, la New York, scrie Daily Mail.

Modelul în vârstă de 27 de ani și superstarul pop în vârstă de 30 de ani au anunțat în luna mai că așteaptă venire ape lume a primului lor copil.

Sâmbătă, cei doi au fost văzuți pe străzile din New York în ținute extravagante. Hailey a purtat o salopetă mulată, transparentă, din dantelă neagră, ce îi punea în evidență burtica de gravidă. Ea și-a completat ținuta cu un pardesiu lung din piele neagră, o pereche de pantofi cu toc negri, o geantă neagră și o pereche de ochelari de soare.

Justin Bieber a atras atenția paparazzilor cu ținuta sa. A purtat un tricou alb, peste care a îmbrăcat un pullover maro. Cântărețul a ales să poarte o pereche de pantaloni de trening albi, lăsând însă la vedere pantalonii scurți roșii pe care îi avea pe dedesubt. El și-a completat ținuta cu o șapcă de baseball maro și încălțăminte neagră, pe care a purtat-o cu șosete albe.

Hailey Bieber este însărcinată în 7 luni și s-ar putea ca cel mic să se nască până la sfârșitul verii, portivit unor surse TMZ.

Citește și
hailey bieber, justin bieber
Cum au fost surprinși Hailey și Justin Bieber într-o parcare din Los Angeles. Noi fotografii cu viitorii părinți

Cei doi sunt căsătoriți din 2018, și de-a lungul timpului au tot declarat că își doresc copii și că încearcă de ceva vreme.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult