Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Faimoșii, șocați de atitudinea lui CRBL: „Nu mai are ce căuta la noi în echipă”

Faimoșii s-au arătat absolut șocați de atitudinea pe care a avut-o CRBL în consiliul de nominalizare și au simțit nevoia să dezbată reproșurile aduse la adresa echipei.

Cătălin Zmărăndescu: „Am văzut un altfel de CRBL. Un CRBL total schimbat. Un om care ar da vina pe oricine, mai puțin pe el. Un om care a facut vinovată toată echipa pentru că el este în exil. Își merită locul este acum și și-l va merita în continuare, pentru că eu nu cred că el va veni spășit și cu capul în pămant, să repare ceea ce a făcut."

Emil Rengle spune și el că e sătul de atitudinea lui CRBL: „Din punctul meu de vedere, încă de când l-am nominalizat, CRBL nu mai are ce căuta la noi în echipă."

Survivor 2022. Un Faimos în exil

Natalia Duminică a ales să-l trimită pe CRBL în exil, fapt ce i-a nemulțumit pe colegii de echipă, faimosul fiind unul dintre concurenții care aduce puncte.

Citește și
relu pănescu
„Nici măcar o bucată de cocos”. Relu, gâtuit de emoție în confruntarea cu Războinicii care nu i-au trimis mâncare în exil

„Am 2-3 persoane care se învârt în capul meu și nu mă pot decide. Eu sper să câștigăm și să-i trimitem cât mai multă mâncare. Din tot sufletul vreau să fie fără supărare. Să fie CRBL”, a spus Natalia.

Iar din tabăra Războinicilor, Ștefania Ștefan l-a nominalizat pe Relu Pănescu să meargă în exil alături de CRBL.

Survivor: Extrashow, emisiunea prezentată de Zanni, poate fi urmărită și în această seară, pe VOYO, după finalul emisiunii.

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV o nouă ediție care va schimba toate planurile concurenților! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult