Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Data Electric Castle 2020, anunțată oficial. Bilete, vândute începând de marți

A opta ediție a festivalului Electric Castle va avea loc în perioada 15-19 iulie 2020, iar biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 22 octombrie, au anunțat organizatorii prin intermediul unui comunicat.

Primele 10.000 de abonamente vor putea fi achiziționate într-o promoție specială la doar 399 lei, după epuizarea acestora prețul fiind de 499 lei, se menționează în comunicat.

Organizatorii au anunțat că spațiul festivalului va crește semnificativ.

Odată cu regândirea campingului, festivalul va câștiga aproximativ 30% în suprafața totală, ceea ce va permite introducerea de noi scene care vor completa line up-ul cu noi genuri muzicale, dar și explorarea zonei naturale de aici, prin integrarea de noi spații.

Organizatorii au decis ca, pentru ediția din 2020, campingul să fie complet regândit și să devină „festivalul din festival”. Noul concept de camping va păstra cele mai populare facilități de până acum – baruri și opțiuni culinare dedicate, locuri speciale pentru grătare și spații de relaxare –, dar va aduce și noutăți, precum o scenă și line-up dedicat exclusiv celor care vor locui în mini-orașul Electric Castle.

Citește și
electric castle, loredana, festival, Bring Me the Horizon
Trupa Bring Me the Horizon a făcut senzație la Electric Castle. Reacția publicului

„Provocarea va fi să abordăm toate aceste schimbări în mod sustenabil”, crede Andi Vanca, director comunicare Electric Castle.

La ediția din anul 2019 au participat peste 230.000 de persoane, iar 15.000 dintre acestea au ales să stea în zona de camping.

Detaliile legate de structura abonamentelor pentru 2020 se regăsesc pe electriccastle.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult