Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum poţi dona pentru "Dăruieşte Viaţă" la ediţia specială Vocea de 1 Decembrie

În seara de 1 Decembrie, de la ora 20:30, românii sărbătoresc Ziua Națională cu o ediție specială Vocea, în care cei de acasă pot dona pentru Asociaţia Dăruieşte Viaţă.

Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă sunt pe scenă, alături de concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane.Show-ul este menit să aducă bucurie telespectatorilor, dar servește și o cauză nobilă: sprijină Asociația Dăruiește Viața și proiectul “Noi facem un spital.”

Tocmai din acest motiv, ei îi vor încuraja pe cei de acasă să doneze pentru ca cei de la Asociația Dăruiește Viața să poată duce la capăt proiectul ”Noi facem un spital”. 

Ca de fiecare dată, telespectatorii se pot implica activ! Cum?

 

Odată ce Pavel Bartoș va anunța în emisiune START donații, pe site-ul vocearomaniei.protv.ro va fi activ un buton pe care cei de acasă îl pot apăsa. Pentru fiecare apăsare, PRO TV va dona 1 leu Asociației Dăruiește Viața.

Citește și
Încă doi pacienți din salonul ATI ars la Piatra Neamț au murit. Care este starea medicului Cătălin Denciu
Asociația Dăruiește Viață va construi un al doilea spital Covid, la Piatra Neamț, în locul secției ATI care a ars

Depinde de tine, depinde de noi să facem o schimbare! Iar Ziua Națională a României este o șansă specială să ne gândim la cei din jurul nostru și la acele proiecte care fac o diferență în această țară.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult