Cum poţi dona pentru "Dăruieşte Viaţă" la ediţia specială Vocea de 1 Decembrie

Ultima actualizare: 01-12-2020 21:17
Cum arată primul spital pentru copii cu probleme oncologice din România, construit de Asociația
Pro TV

În seara de 1 Decembrie, de la ora 20:30, românii sărbătoresc Ziua Națională cu o ediție specială Vocea, în care cei de acasă pot dona pentru Asociaţia Dăruieşte Viaţă.

Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă sunt pe scenă, alături de concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane.Show-ul este menit să aducă bucurie telespectatorilor, dar servește și o cauză nobilă: sprijină Asociația Dăruiește Viața și proiectul “Noi facem un spital.”

Tocmai din acest motiv, ei îi vor încuraja pe cei de acasă să doneze pentru ca cei de la Asociația Dăruiește Viața să poată duce la capăt proiectul ”Noi facem un spital”. 

Ca de fiecare dată, telespectatorii se pot implica activ! Cum?

 

Odată ce Pavel Bartoș va anunța în emisiune START donații, pe site-ul vocearomaniei.protv.ro va fi activ un buton pe care cei de acasă îl pot apăsa. Pentru fiecare apăsare, PRO TV va dona 1 leu Asociației Dăruiește Viața.

Depinde de tine, depinde de noi să facem o schimbare! Iar Ziua Națională a României este o șansă specială să ne gândim la cei din jurul nostru și la acele proiecte care fac o diferență în această țară.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO