Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cher și iubitul cu 40 de ani mai tânăr, sărut pe covorul roșu. Cuplul a furat toate privirile | GALERIE FOTO

Cher și iubitul ei, Alexander Edwards, au fost atracția serii la Gala amfAR 2024 de la Cannes. Cuplul a fost surprins în ipostaze pline de tandrețe, iar sărutul lor a furat ochii tuturor.  

Actrița din „Mamma Mia: Here We Go Again” - îmbrăcată într-o rochie neagră mulată și o haină de blană neagră - a urcat ulterior pe scenă pentru a-și interpreta hiturile la gala amfAR - un eveniment anual care strânge fonduri pentru cercetarea în domeniul HIV și SIDA.

În timp ce concertul ei s-a axat pe muzica pe care fanii o cunosc și o iubesc, cântăreața de la „I Got You Babe” a dezvăluit că ea și Alexander plănuiesc să lanseze în curând piese noi împreună.

Cher a povestit în cadrul evenimentului și cum s-au distrat la sărbătorirea celei de-a 78-a aniversări a cântăreței, pe 20 mai, declarând în exclusivitate pentru E! News că „au mers într-un loc fabulos”.

„Am fost într-un loc fabulos”, a declarat în exclusivitate pentru E! News la Gala amfAR 2024 de la Cannes din 23 mai, amintindu-și de experiența lor la Chateau Romanov. „A fost uimitor. A fost foarte drăguț ca gazdă”.

Citește și
Cher 2023
Apariție de senzație la premiile Grammy 2024. Cum arată Cher la 77 de ani, alături de iubitul ei de 38 de ani

După cum a remarcat Alexander, în vârstă de 38 de ani, „A fost o surpriză”.

Cher și Alexander Edwards au o relație din 2022.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult