Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bella Hadid rupe tăcerea cu privire la conflictul dintre Israel și Hamas. Ce mesaj a transmis fotomodelul palestinian

Bella Hadid a publicat online o declarație sfâșietoare pe fondul conflictului actual dintre Israel și Hamas, spunând că Palestina „nu își poate permite tăcerea noastră.”  

Fotomodelul în vârstă de 27 de ani le-a cerut celor 60,5 milioane de urmăritori ai săi să o „ierte” pentru tăcerea sa, după ce a primit „sute de amenințări cu moartea zilnic” atunci când numărul ei de telefon a fost dezvăluit, lăsându-și familia să se simtă în pericol, potrivit Indy100.com.

„Nu mai pot fi redusă la tăcere. Frica nu este o opțiune. Oamenii și copiii din Palestina, în special din Gaza, nu își pot permite tăcerea noastră. Noi nu suntem curajoși, ei sunt”, a transmis vedeta.

Vorbind despre consecințele atacurilor aeriene din Gaza, Hadid a spus că „inima ei e plină de durere” din cauza traumei pe care o vede desfășurându-se, precum și a traumei generaționale a propriului ei sânge palestinian.

Citește și
Bella Hadid
Bella Hadid, despre boala de care suferă de 15 ani: Totul s-a manifestat într-un mod pe care nu-l pot explica cu adevărat

Modelul, de origine olandeză și palestiniană, a mai precizat: „Plâng alături de toate mamele care și-au pierdut copiii și de copiii care plâng singuri, de toți tații pierduți, frații, surorile, unchii, mătușile, prietenii care nu vor mai călca niciodată pe acest pământ.”

Mesajul transmis de fotomodel i-a impresionat pe fani, care i-au lăsat o serie de comentarii de susținere.

„Curajoasă, sinceră și din inimă, te iubesc. Ai spus-o atât de perfect. Eliberează-i pe oamenii noștri. Una dintre primele mari celebrități care a vorbit despre ceea ce se întâmplă. Vei rămâne în istorie, îți mulțumesc”, i-au scris internauții.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult