Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce este ”moda sustenabilă”, trend în 2020. Tinerii au pe haine ”Spun da reciclării”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nici bine nu a început noul an, că designerii ne prezintă deja tendinţele pentru 2021. S-au întâlnit la Milano, oraşul italian care dă tonul în modă.

Iar primul care a urcat pe podium a fost Armani, cu o colecţie masculină pentru următorul sezon rece.

Influența tot mai mare a Generaţiei Z s-a văzut clar în ținutele prezentate. Cum tinerii fac parte din publicul țintă, pentru că aduc cel mai mare profit în modă, tendințele se vor axa foarte mult pe îmbrăcămintea stradală.

Croielile sunt mai puţin îndrăzneţe, iar combinaţia de culori este mai uşor de asortat. Paltoanele, pantalonii, salopetele şi cardiganele au fost realizate în culori neutre.

Cum moda sustenabilă, apăruta din dorinţa de a proteja mediul înconjurător, este în vogă de ceva vreme, Armani nu putea să nu o includă în colecție.

Unele piese vestimentare au fost realizate din lână regenerată sau din bumbac organic, iar pe podium şi-au făcut apariţia tineri care aveau imprimat pe haine sloganul "Spun da reciclării".

Pentru următorul sezon rece, cunoscutul creator de modă italian a readaptat imprimeurile tradiţionale pentru un look tineresc. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult