Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anya Taylor-Joy, actrița care a făcut furori cu rolul din „The Queen's Gambit”, hărțuită de fani la Cannes. VIDEO

Anya Taylor-Joy a fost asaltată de fani când a ajuns în Franța, înainte de a participa la Festivalul de Film de la Cannes.

Tânăra de 28 de ani se află la festivalul anual de film pentru a-și promova viitoarea peliculă, Furiosa: A Mad Max Saga. Actrița va fi prezentă pe covorul roșu alături de Chris Hemsworth și Tom Burke, și de regizorul George Miller, potrivit Metro.

Videoclipurile care circulă pe rețelele de socializare au surprins momentul în care localnicii s-au agitat și au devenit mult prea entuziasmați atunci când au vazut-o.

Într-un videoclip distribuit pe TikTok, Anya poate fi văzută îndreptându-se spre mașina ei într-o rochie portocalie, fără bretele, cu o crăpătură până la coapse. Actrița a purtat o pereche de sandale cu toc maro, ochelari de soare și o pălărie uriașă.

Ea a fost înconjurată bodyguarzi în timp ce se deplasa spre mașina care urma să o ducă la hotel, când a apărut un fan cu un pix și o hârtie, implorând cu disperare pentru un autograf, ulteriror devenind ușor agresiv.

Echipa ei de securitate l-a îndepărtat inițial pe bărbatul în cauză, dar acesta a urmărit-o pe vedetă până la mașina, în timp ce îi împingea continuu pixul în față.

Clipul s-a încheiat cu artista care statea lângă mașină, așteptând să părăsească zona, în timp ce mai mulți fani înconjurau vehiculul, hărțuind-o pentru o semnătură.

Cei care au urmărit acțiunea de la distanță au rămas uimiți ceea ce au văzut, mulți dintre ei fiind „neliniștiți” de scenele petrecute. Dezvăluind clipul video pe rețelele de socializare, jurnalistul Yashar Ali a scris pe Twitter: „Acești fani sunt de-a dreptul nebuni”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult