Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adele se va retrage din lumina reflectoarelor pentru o lungă perioadă. Ce explicație le-a oferit fanilor

Se pare că Adele nu-și va mai saluta fanii de pe scenă pentru o perioadă „incredibil de lungă”, după un turneu de un an în Sin City.

Vorbind fanilor în timpul ultimului său spectacol din München, Germania, sâmbătă, cântăreața, în vârstă de 36 de ani, a dublat planurile sale de a lua o pauză de la muzică după ce rezidența sa din Las Vegas se încheie în noiembrie.

„Am nevoie doar de o pauză. Mi-am petrecut ultimii șapte ani construind o nouă viață pentru mine și vreau să o trăiesc acum”, a spus Adele mulțimii într-un clip împărtășit pe X sâmbătă. „Vreau să-mi trăiesc viața pe care mi-am construit-o și îmi va fi teribil de dor de voi”.

Câștigătoarea premiului Grammy a încheiat un contract pentru 60 de spectacole la The Colosseum, care i-ar fi adus 2 milioane de dolari per spectacol.

„Dar după aceea, nu te vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă”, a adăugat ea. „Și vă voi purta cu drag în inima mea pe toată durata pauzei mele.”

Citește și
Adele concert
Jurnaliştii germani sunt nemulţumiţi de restricţiile privind fotografierea la concertele susţinute de Adele: „Inacceptabil”

Adele a dezvăluit pentru prima dată planurile sale de a se îndepărta de lumina reflectoarelor în iulie, observând că „rezervorul ei este destul de gol” de la seria de spectacole.

„Vreau o pauză mare după toate astea și cred că vreau să fac alte lucruri creative doar pentru puțin timp”, a declarat ea serviciului public de radiodifuziune ZDF din Germania la momentul respectiv, potrivit BBC.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult