Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„O parte din mine chiar credea că se va trezi.” Copilul unui influencer cunoscut din Australia a murit în somn

O celebră influenceriță din Australia, în vârstă de 25 de ani, al cărei nume real este Kimberley Summer Hartley, a anunțat pe rețelele sociale că trece printr-o perioadă dificilă și îndurerată, după ce și-a pierdut fiul după o lună de la naștere.  

„Scriu aceste rânduri în timp ce inima mea este distrusă. Copilul meu a murit în somn luni dimineață. Nu știu ce s-a întâmplat, i se face autopsia săptămâna aceasta, dar este puțin probabil că voi avea vreodată un răspuns”, a scris ea pe Instagram, scrie People.

„Știam că e mort, dar o parte din mine chiar credea că se va trezi”, a mai precizat tânăra. Fanii ei i-au trimis o mulțime de mesaje pline de compasiune și susținere.

„Suntem cu toții alături de tine. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie”, „Niciodată nu am plâns mai tare pentru o femeie pe care nu o cunosc, îmi pare atât de rău Veruca, dragostea pe care o ai pentru el nu va pieri niciodată”.

Citește și
gandaci spital
„Mișuna gândacul pe lângă copil, prin pătuț”. Reacția spitalului din Botoșani după apariția imaginilor cu gândaci pe internet

Femeia avea o relație aparte cu urmăritorii săi încă din perioadă în care era gravidă. Tânăra le-a oferit fanilor ei poze cu băiețelul la doar o zi după ce acesta a sosit pe lume.

Poliția din Queensland a confirmat că a fost chemată la o unitate din Southport, luni, la ora 6:13 dimineața, potrivit News.com.au. În urma unei investigații preliminare, moartea copilului nu a fost considerată suspectă.

„Este încă în curs de investigare și așteptăm rezultatele autopsiei. Este, evident, o situație tragică și inimile noastre sunt alături de mamă și de familie”, a declarat șeful poliției din Gold Coast, Craig Hanlon, potrivit publicației.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult