Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un chirurg a înnebunit după ce a primit o scrisoare de la Fisc. Și-a ucis soția cu ciocanul, apoi și-a tăiat gâtul

Un chirurg a ajuns în pragul nebuniei după ce a primit o notificare uriașă de plată de la fisc. Și-a vărsat furia pe soție, pe care ucis-o în cadă, apoi și-a tăiat gâtul cu cuțitul.

Richard Parks, de 63 de ani, și soția Suratchanee 'Lat' Parks, de 53 de ani, au fost găsiți fără viață în casa lor din Tunbridge Wells, Kent, de rudele îngrijorate că nu mai vorbiseră de câteva zile. „Țipete isterice” au auzit vecinii la momentul când cadavrele au fost descoperite, iar apoi la fața locului a ajuns Poliția, relatează publicația The Sun.

Anchetatorii au stabilit mai multe aspecte din viața soților, care au dus la oribila crimă urmată de sinucidere, arată sursa citată. Astfel, cuplul plănuia să se pensioneze, dar soțul, chirurg, a primit o înștiințare de plată „mare” de la autoritățile fiscale. Mai departe, cel mai probabil după o ceartă și într-un acces de furie, și-a strangulat, înjunghiat și bătut soția până la moarte, iar apoi s-a sinucis.

Chirurgul avea răni groaznice la nivelul gâtului și a fost găsit cu un cuțit în mână. Soția sa a fost descoperită în cadă, cu răni la nivelul gâtului specifice strangulării, avea, de asemenea, multiple răni de cuțit și fusese lovită și cu un ciocan. Medicul legist Virginia Fitzpatrick-Swallow a declarat instanței că avea și alte răni care sugerau că încercase să se lupte cu soțul ei.

Urmau să se mute în Thailanda

Cuplul se cunoscuse în Thailanda, unde Lat avea deja un fiu, iar ulterior s-au mutat în Regatul Unit. Ei cumpăraseră recent o casă în țara natală a soției și sperau să se retragă acolo în curând. Căsnicia cuplului a fost descrisă ca fiind "fericită și fără probleme", dar Parks devenise recent neliniștit după ce primise o înștiințare de plată de valoare mare de la Impozite și taxe. De asemenea, el "se lupta cu sănătatea sa mintală" și a fost forțat să amâne mutarea în Thailanda, a auzit judecătorul căruia i-a fost repartizat dosarul. Crima urmată de sinucidere a avut loc în februarie, dar detaliile s-au aflat de abia acum, când dosarul cu probele strânse de polițiști și legiști a ajuns în instanță.

Citește și
Aysenur Ezgi Eygi
Americancă ucisă în Cisiordania, în timpul unui protest. Martorii spun că soldații israelieni i-au tras un glonț în cap

Tragedia a fost descoperită pe 23 februarie, când membrii ai familiei i-au descoperit decedați în casă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult