Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat poligam, cu 9 copii, vrea cel puţin 50. Ce păţesc cele 3 "soţii" dacă nu se supun

Un poligam rus, Ivan Sukhov, care are o soţie şi încă două partenere, susţine că vrea cel puţin 50 de copii şi cât mai multe "soţii".

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din oraşul Vladimir, visează să aibă cel puţin 50 de copii. În prezent, Sukhov are ”doar” 9.

Potrivit legislaţiei din Rusia, el poate avea doar o soţie. Însă acesta mai are alte două partenere, Medina şi Ana.

Înainte să devină poligam, Ivan a locuit cu soţia sa, Natalia Sukhova, timp de 11 ani.

Apoi, acesta a decis să îşi ”extindă” familia şi şi-a găsit mai multe "soţii". Natalia, asistentă medicală într-un spital local, a spus: "Iniţial, eram împotriva acestei idei. Nu îmi puteam imagina acest scenariu, dar după aceea, m-am răzgândit.”

Rusul are 9 copii, dintre care 6 concepuţi cu Natalia, iar ceilalţi 3 cu Anna, care de asemenea este însărcinată cu al zecelea. Bărbatul a declarat: "Vreau cel puţin 50 de copii, cu cât mai mulţi, cu atât mai bine".

Citește și
poligam
Decizia surprinzatoare luata de un barbat care are 3 sotii si 25 de copii: "Conform legii, comit o infractiune"

Familia sa locuiește într-un apartament cu trei dormitoare, dar Ivan ia în considerare vânzarea locuinţei, pentru a se muta într-o casă mai mare, în suburbii".

Ivan are reguli stricte la care ține. De pildă, îşi petrece noaptea doar cu una dintre "soţii".

Iar dacă vreuna dintre femei îl enervează cu ceva, bărbatul nu mai întreţine relaţii sexuale cu ea timp de o lună, drept pedeapsă: "Dacă mă nemulţumeşte, dacă face un lucru nepotrivit, nu o mai invit în dormitor timp de o lună".

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult