Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei câini au murit după ce s-au jucat într-un lac. Mesajul transmis de stăpâna lor

Trei câini din Carolina de Nord au murit, după ce au intrat într-un lac contaminat cu alge toxice.

Melissa Martin și Denise Mintz au ieșit într-o seară la o plimbare pe lac cu cei trei câini ai lor: Abby, Izzy și Harpo, informează CNN.

La mai puțin de 15 minute de la ieșirea din apă, animalele au început să manifeste anumite simptome ciudate. Starea lor a început să se agraveze, iar Melissa i-a dus pe cei trei câini la veterinar. În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, starea acestora nu s-a ameliorat deloc. După puțin timp, aceștia au murit. Medicul veterinar a afirmat că decesul celor 3 animale a fost cauzat de substanțele toxice din algele albastre-verzi, aflate în lac. ,,Nu mă voi opri până când nu o să se producă schimbări”, a declarat Melissa, revoltată de tragicul eveniment.

Povestea celor trei câini a fost publicată și pe rețelele de socializare, aceasta fiind distribuită de aproape 15.000 de persoane. Potrivit Institutului de Sănătate din Carolina de Nord, algele albastre-verzi sunt des întâlnite vara. Mâlul ce se formează în jurul lor le provoacă infecții animalelor, atunci când acestea intră în apă, în special când este rece, iar temperatura de afară este ridicată.

În prezent, nu există încă un tratament pentru această otravă.

Citește și
turista litoral
Bacterii periculoase, depistate în apa dintr-o stațiune de pe litoral. Care sunt riscurile

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult