Un cuplu și-a pierdut cei 3 câini în nici 24 de ore, după ce au făcut baie într-un lac

12-08-2019 10:21


Cuplul care si-a pierdut cateii

Trei câini au murit, în localitatea americană Wilmington din Carolina de Nord, după ce au intrat într-o baltă contaminată cu alge toxice.

Melissa Martin și Denise Mintz și-au dus cei trei câini într-un parc, joi seara. Ca să se răcorească, animalele au intrat într-o baltă.

După o scurtă perioadă de timp, unul dintre patrupezi a început să acuze stări de rău. Astfel, cele două au decis să meargă de urgență la un veterinar, însă până când au ajuns acolo, s-a agravat și starea celorlalți câini.

În 24 de ore, cuplul și-a pierdut cele trei animale de companie. Ulterior, medicul veterinar le-a spus celor două că decesele s-au datorat algelor toxice din balta în care intraseră cei trei câini, scrie CNN.

„Ceea ce a început ca o seară distractivă a dus la cele mai mari pierderi din viața noastră”, a scris Melissa Martin pe Facebook, iar la scurt timp 15.000 de persoane au distribuit mesajul ei.

Cuplul este revoltat că autoritățile nu au pus niciun afiș de avertizare cu privire la pericolul la care se expun cei care intră în apă.

„Nu mă voi opri până când voi face o schimbare pozitivă”, a mai precizat femeia.

Potrivit Departamentului Sănătății din Carolina de Nord, algele toxice apar în apele dulci, atunci când este cald afară. În cazul celor care au intrat în contact cu apa contaminată nu există niciun antidot. Crucea Albastră pentru Animale notează că, în cazul câinilor, decesul apare în 15 minute.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO