Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a trezit “îngropat de viu” după ce a participat la un festival. Cum a ieșit din sicriu

Un tânăr de 30 de ani din Bolivia, Víctor Hugo Mica Álvarez, a reușit să iasă dintr-un sicriu în care fusese “îngropat de viu”.

Bărbatul a fost “îngropat de viu” de participanții la un festival ca “un sacrificiu pentru Mama Pământ”, după ce a băut până a leșinat. Festivalul Mama Pământ este organizat ca o mulțumire pentru Pachamama, zeița pământului și a fertilității, și unde se fac jertfe, numite “sullu”, conform Daily Mail. 

Oamenii din zonă cred că zeița „deschide gura” pentru ofrande în august și mulți vin să îi ofere diverse jertfe, de la dulciuri, până la animale sau fetuși de oaie.

Alvarez crede că alți oameni care au participat la festival l-au îngropat de viu ca pe un „sullu”, sacrificându-l mamei pământ. Tânărul a ieșit din sicriu și a cerut ajutor unei persoane din apropiere, care l-a dus la o secție de poliție.

Se pare că el s-a trezit în El Alto, al doilea oraș ca mărime din Bolivia, însă, ceremonia a avut loc în Achacachi, un oraș de pe malul lacului Titicaca, la aproape 80 km nord de El Alto.

Citește și
chel barbat
Un bărbat chel a fost decapitat într-un ritual. Oamenii credeau că are aur în cap

Álex Magne, care l-a găsit rătăcind, a spus că bărbatul era acoperit cu ciment pe față și pe cap, ceea ce înseamnă că cei care au încercat să-l sacrifice ar fi încercat să-l îngroape sub ciment.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult