Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperirea făcută de un bărbat pe un pachet de țigări: "Este incredibil"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 60 de ani din Franța a fost uluit să constate că o fotografie cu piciorul său amputat a fost folosită, fără consimțământul său, pe pachet de țigări comercializate în Uniunea Europeană.

Bărbatul susține că fotografia folosită pentru a ilustra pericolul la care se expun fumătorii, cu mesajul "Fumatul îți poate afecta arterele", a fost utilizată fără ca cineva să-i ceară consimțământul, scrie BBC.

Bărbatul de origine albaneză, care locuiește la Metz, susține că și-a pierdut piciorul în urma unui atac, în 1997, în Albania.

Avocatul acestuia a contactat Comisia Europeană pentru a afla cum s-a ajuns la această situație.

Imaginea piciorului amputat, plin de cicatrici și urme de arsuri, a fost recunoscută de fiul bărbatului, în momentul în care a cumpărat un pachet de țigări în Luxemburg, anul trecut. El a dus pachetul de țigări acasă, iar tatăl lui a confirmat că este vorba despre corpul său.

Citește și
A mers la plajă, dar a găsit în nisip un bilet vechi de 50 de ani
Un copil a găsit pe plajă o sticlă cu un bilet vechi de 50 de ani: ″⁣Răspundeţi, vă rog″

El crede că fotografia a fost făcută la un spital local, unde s-a prezentat pentru a se interesa dacă poate beneficia de o proteză.

"Este incredibil ca o persoană să se descopere pe un pachet de țigări care se comercializează în UE, fără consimțământul său. Clientul meu se simte trădat, rănit în demnitatea sa, văzându-și dizabilitatea expusă pe pachete de țigări", a declarat avocatul Antoine Fittante.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult