Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O pisică a ajutat poliția să prindă un hoț. Ce a făcut când l-a văzut în casă

Un hoț a fost prins după ce o pisică l-a zgâriat pe față în timp ce ieșea dintr-o locuință pe care o jefuise.

Connor Gorton, 18 ani, a pătruns în casa unei femei dintr-un orășel britanic alături de un complice, la primele ore ale dimineții din 19 aprilie. Cei doi au furat două telefoane mobile și două console de jocuri, în valoare de 1.200 de lire, însă când au încercat să fugă cu prada, Connor a fost zgâriat de pisica femeii pe care a jefuit-o, potrivit The Sunt.

Stăpâna casei dormea în momentul furtului și s-a trezit când telefonul logodnicului ei a fost apelat de pe unul din mobilele furate. Când a coborât scările, aceasta a văzut ușa deschisă și și-a dat seama că a fost jefuită. Hoții i-au trimis apoi un mesaj în care o anunțau că se află peste stradă și îi pot înapoia obiectele furate pentru 500 de lire.

Autoritățile au reușit să găsească hoțul după ce au descoperit amprente pe o priză și urme de sânge pe un perete.

Citește și
pisica gigant
Ce a surprins un fotograf în Anglia: „N-am mai văzut așa ceva până acum”

"Dimineața, Beth a observat că pisica ei șchiopăta. Atunci a început să se întrebe dacă nu cumva l-a zgâriat pe hoț, pentru că poate fi destul de agresivă cu persoanele pe care nu le cunoaște", a explicat procurorul Stephen Parker.

Toate probele ADN din cameră și de pe ghearele pisicii l-au indicat pe tânăr ca fiind cel care a intrat în locuință și a furat bunurile.

Polițiștii au descoperit că Gorton mai furase și un autoturism din fața unei case din apropierea celei pe care o jefuise.

Tânărul a fost trimis la o școală de corecție pentru 3 ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult