Un model susţine că pisica a trimis pozele sale indecente pe Facebook. La cine au ajuns


Ultimul update: Marti 27 August 2019 09:39
Data publicarii: Marti 27 August 2019 09:22
Categorie: Stiri Diverse
Un model susţine că pisica a trimis pozele sale indecente pe Facebook - 3

Un model din Anglia susține că pisica sa a fost cea care a trimis unui bărbat pe Facebook mai multe imagini indecente cu ea.

Serenna Derosa, în vârstă de 27 de ani, s-a fotografiat în mai multe ipostaze provocatoare, iar imaginile au rămas în telefonul său. După cum susține femeia, telefonul rămăsese deblocat, chiar lângă pisica sa, Angel.

Modelul spune că felina ar fi apăsat la întâmplare pe ecranul telefonului, până a trimis imaginile indecente unui bărbat care anunțase că vinde pe Facebook o mașină scumpă. Femeia și-ar fi dat seama ce s-a întâmplat de abia atunci când și-a verificat mesajele de pe rețeaua de socializare, potrivit The Sun

”Jur că nu le-am trimis eu, pisica mea Angel a făcut-o. Mi-am lăsat telefonul pe pat și am mers până jos să îmi fac o cafea. Când m-am întors, pisica stătea lângă telefon”, a povestit femeia.

Mai mult, coincidența ar fi cu atât mai bizară cu cât înainte să aibă loc acest incident, Serenna l-a întrebat pe bărbat dacă mai este valabil anunțul referitor la mașina pe care o avea de vânzare.

 

Ponta îl susține pe Diaconu la prezidențiale: ”E un model pe care oamenii și-l doresc”
Modelul care a atras toate privirile pe plajă. Iluzia optică a ținutei sale
Cum arată modelul care a ajuns în centrul atenției, pe o plajă din Spania
FULLSCREEN
Un model susţine că pisica a trimis pozele sale indecente pe Facebook. La cine au ajuns
  • /

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO