Un blogger rus își caută disperat pisica pierdută. Ce tatuaje are animalul pe corp

20-09-2019 16:31


O pisică plină de tatuaje a fugit din mașina stăpânului său - 6

O pisică plină de tatuaje a unui blogger din Rusia a evadat din mașina stăpânului său în timp ce se aflau la plimbare.

Este vorba despre o pisică din rasa sfinx, pe nume Demon, care aparține bloggerului Rustam Shafiev, în vârstă de 35 de ani, cunoscut în mediul online drept Kara Fight. Animalul fără blană are mai multe tatuaje pe cap, spate și piept, specifice condamnaților ruși, potrivit Daily Star.

"A sărit pe geam și a dispărut în întuneric, prin iarba înaltă. Am căutat-o peste tot, dar degeaba", a povestit bărbatul, care precizează că incidentul a avut loc într-o sat din apropiere de Ykateringburg.

Shafiev a spus că este marcat de dispariția pisicii și ia sedative "cu pumnul". În ziua următoare, alți 15 bloggeri ruși s-au alăturat căutărilor, stăpânul animalului fiind îngrijorat că aceasta ar putea fi omorâtă de animalele sălbatice care trăiesc în zonă. Pădurea din regiunea Sverdlovsk este casa mai multor specii de urși, lupi și râși.

Sfincșii sunt o specie care are nevoie de multă îngrijire, care pot suferi foarte ușor arsuri de la lumina soarelui.

Bărbatul a fost fost aspru criticat de mai mulți activiști pentru drepturile animalelor pentru decizia de a tatua animalul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Star

VIDEO PROTVPLUS.RO