Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie și-a ucis soacra, s-a așezat pe cadavru și și-a aprins o țigară: “Nu o mai suportam”

O femeie din Italia, în vârstă de 32 de ani, a fost arestată pentru omor calificat, după ce și-a ucis soacra. Apoi, ea s-a așezat pe cadavrul soacrei și și-a aprins o țigară.

Se pare că soacra, în vârstă de 62 de ani, a chemat-o pe Laura Di Dio la o cafea. Cele două nu au vorbit mulți ani, iar de curând reluaseră relațiile, conform Corriere Del Mezzogiorno.

“Soacra mea a fost cea care m-a atacat și eu m-am apărat”, a spus Laura Di Dio, dar apoi a adăugat “dar nu o mai suportam”.

Ea și-a ucis soacra, după ce a înjunghiat-o cu o foarfecă. Femeia a fost găsită de soțul său, Francesco Arnone, stând pe cadavru și fumând dintr-o țigară.

Se pare că Laura Di Dio suferea de depresie care se agravase după nașterea ultimului copil. Problemele dintre ea și soacră erau vechi, datând cam din 2018. Atunci, soțul femeii și fratele lui, Chirstian Arnone, au fost implicați într-un conflict. Mai exact, Christian Arnone a tras cu o armă asupra lui Francesco, pentru că cel din urmă și-ar fi agresat soția și cumnatul a vrut să o salveze. Apoi, Christian Arnone a fost arestat, acesta fiind motivul pentru care cele două femei nu au mai vorbit câțiva ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult