Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a refuzat să-și schimbe locul din avion cu o familie.„Planificarea lor proastă nu este problema mea”

O femeie care a refuzat să facă schimb de locuri în avion ca o familie să poată sta împreună a avut ulterior remușcări și a întrebat pe o platformă socială dacă ar fi trebuit să fie mai înțelegătoare. Cei mai mulți utilizatori i-au dat dreptate.

Dacă sunteți pretețioși în ceea ce privește locul unde veți sta în avion va trebui să faceți o rezervare specială ca să nu fiți dezamăgiți atunci când vă urcați în avion. Însă unii oameni încă se bazează pe bunăvoința altora, sperând că cineva se va simți prost pentru situația lor și va face schimb de loc pentru, ca să le permită să stea lângă un prieten sau un membru al familiei, conform Mirror.

Femeia a ceurt și părera oamenilor de pe un site de socializare pentru a se asigura dacă a procedat corect sau nu.

„Mă întreb dacă am fost rea pentru că nu am renunțat la un loc în avion pentru o familie”, a răspuns un utilizator.

În comentarii, oamenii i-au luat apărarea și au spus că nu a făcut nimic greșit și că nu ar trebui să se simtă vinovată.

Citește și
avion hangar polonia
Un avion s-a prăbușit peste un hangar în care se refugiaseră 13 persoane. Cinci oameni au murit, în Polonia

„Nu ar trebui să te simți prost că spui nu, așa cum nici ei nu ar trebui să se aștepte să spui da. Ei te-au întrebat, tu ai refuzat, și cu asta basta”, a scris o altă persoană.

"Este posibil să fi avut un motiv întemeiat pentru care te-au întrebat sau poate să fie din cauza planificării lor proaste. Ei au voie să întrebe, tu ai voie să refuzi. Nu mi se pare că cineva a întrecut măsura sau a devenit pasiv-agresiv din cauza asta, nu cred.", este un alt comentariu la postarea femeii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult